ПРОДАЖБА И СЕРВИС НА КЛИМИ, ТОПЛИНСКИ И ВРВ СИСТЕМИ

 
 
 
 
 

Добијте ги најдобрите услуги за климатизација

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

+38978 237 309

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

УСЛУГИ

 
 
 
 

Продажба на клима уреди

 
 
 
 

Сервисирање

 
 
 
 

Хемиско чистење

 
 
 
 
 
 
 

Монтажа и демонтажа

 
 
 
 

топлински пумпи

 
 
 
 

врф системи

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

За нас

 
Tим Монт е компанија која ви нуди продажба и сервис на клима уреди, како нивно монтирање и достава.Нашиот тим со повеќегодишно искуство и професионалност секогаш се со цел да ги задоволат вашите потреби. Нашата дејност е климатизација, ние сме тука за вас да се загреете во студените и во пеколно топлите денови да се оладите да ја добиете идеалната температура во вашиот дом.Воедно ви нудиме и топлински пумпи со кои имате решение за 365 дена во годината. Нашата компанија врши достава и монтажа на голем број брендови на клима уреди.
 
 
 
 
 
 
 

Обезбедуваме врвни услуги за ладење и греење

 
 
 
 
 

Јавете се на: +389 78 237 309

 
 
 
 
 
 

ПРОИЗВОДИ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

КОНТАКТ

 
 
Прашања? Коментари? Ние сме тука за да помогнеме! Едноставно пополнете го овој формулар, и веднаш ќе бидеме во контакт.

 
 
 
*
 
 
 
*
 
 
 
 
 
*